ColentinaCS.RO
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Bun venit pe forumu

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» ManiacX Community - www.mnx.ro
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMar Apr 06, 2010 5:57 pm Scris de kobr4

» Salutaree !
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMar Apr 06, 2010 3:57 am Scris de droops

» Cu respect .
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeSam Iun 13, 2009 5:51 am Scris de Bamse

» cerere ban (batman)
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMier Iun 03, 2009 4:39 am Scris de aLeX[x]X 20CM

» cerere ban!!
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMier Iun 03, 2009 4:39 am Scris de aLeX[x]X 20CM

» Pt ofticati....
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeLun Mai 18, 2009 5:08 am Scris de Jo[!]nT

» aaaalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeVin Mai 15, 2009 4:35 am Scris de CsS* @L3X

» Cerere Unban / GiKu-ShaN
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMar Mai 12, 2009 1:43 am Scris de GiKu-ShaN

» Problema cu slotul
Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeDum Mai 10, 2009 5:24 pm Scris de GoLaNu

MaSs SeRvEr
Ajutati-ne sa marim comunitatea CsS* trimitand mesajul de mai jos prin intermediul Y/M!!!!!
Parteneri
Top postatori
CsS* tONnY* (568)
Asterix la jocurile olimpice I_vote_lcapAsterix la jocurile olimpice I_voting_barAsterix la jocurile olimpice I_vote_rcap 
CsS* sHoBo (547)
Asterix la jocurile olimpice I_vote_lcapAsterix la jocurile olimpice I_voting_barAsterix la jocurile olimpice I_vote_rcap 
CsS* gabyta (518)
CsS* DjToto (483)
CsS* @L3X (260)
InSide (220)
CsS* bynno (177)
EuGeN (126)
MiCuTzUl (122)
Puma (113)

Asterix la jocurile olimpice

In jos 
5 participanți
AutorMesaj
CsS* sHoBo
Administrator
Administrator
CsS* sHoBo

Numarul mesajelor : 547
Data de inscriere : 01/04/2009
Varsta : 33

Asterix la jocurile olimpice Empty
MesajSubiect: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeMier Apr 15, 2009 6:21 am

ClIcK pT dOwNLoAd!!
Asterix (Clovis Cornillac), Obelix (Gerard Depardieu) si credinciosul Dogmatix calatoresc in Grecia pentru a veni in ajutorul prietenului lor, Alafolix, bolnav de chinurile dragostei. In paralel, galii aud ca romanii planuiesc sa-l trimita legionarul Gluteus Maximus sa reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, si isi trimit proprii campioni, Asterix si Obelix, la marele eveniment sportiv. Oficialii greci au interzis Potiunea Magica ca fiind un stimulant artificial, astfel ca galii sunt acum pe cont propriu. Alafolix (Stephane Rousseau) este indragostit lulea de printesa Irina (Vanessa Hessler), la mana careia ravneste si Brutus (Benoit Poelvoorde). Pentru ca in dragoste si razboi este permis orice, Brutus intentioneaza sa joace murdar, astfel ca i-a angajat pe Doctormabus, "magicianul mistic", si pe Scapus, "inventatorul nebun", pentru a creste performantele echipei romanilor la Jocurile Olimpice. Miza este mare: invingatorul castiga si mana printesei Irina!

Asterix la jocurile olimpice Asterixolympicgames
Sus In jos
CsS* tONnY*
Administrator
Administrator
CsS* tONnY*

Numarul mesajelor : 568
Localizare : Bucuresti

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:21 am

chiar reusit filmu :* gj up !
Sus In jos
InSide
V.I.P
V.I.P
InSide

Numarul mesajelor : 220
Data de inscriere : 13/04/2009
Varsta : 31
Localizare : CHISINAU

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeJoi Apr 16, 2009 8:05 pm

foarte interesant filmu What a Face

Ultima editare efectuata de catre InSide in Dum Apr 19, 2009 8:22 am, editata de 1 ori
Sus In jos
caramik
Membru junior
Membru junior
caramik

Numarul mesajelor : 77
Data de inscriere : 18/04/2009

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 6:03 am

Are subtitrare????e tras si in romana???sa stiu sa nu il iau degeaba..... lol! lol! lol!
Sus In jos
CsS* sHoBo
Administrator
Administrator
CsS* sHoBo

Numarul mesajelor : 547

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeDum Apr 19, 2009 7:53 am

sub o iei si u dupa www.subs.ro
Sus In jos
caramik
Membru junior
Membru junior
caramik

Numarul mesajelor : 77
Data de inscriere : 18/04/2009

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeLun Apr 20, 2009 4:14 am

AHAM MS :*:*:*:**:
Sus In jos
Puma
Membru Senior
Membru Senior

Numarul mesajelor : 113
Data de inscriere : 22/04/2009
Varsta : 28
Localizare : Leordeni

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitimeJoi Apr 30, 2009 12:36 am

tnx filmu e marfa Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Asterix la jocurile olimpice   Asterix la jocurile olimpice Icon_minitime

Sus In jos

Asterix la jocurile olimpice
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Pentru Jocurile pe Torrent

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ColentinaCS.RO :: Offtopic :: Filme-
Mergi direct la: