Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 26/04/2009
Subiect: unban pls... ban dat aiurea... Dum Apr 26, 2009 7:29 pm
Nick:jack the wripper Ip:188.24.50.122 (se schimba cred) fara poze fara nimik
Cine ti-a dat ban:nush 26.04.2009 ora 13:50-14:00 Cauza:aiurea admini online: bynno si Splat si ... Isza
*SPEC* IsZa ;Xx : jack de cauti in baza la tero?: *DEAD* jack the wripper : pe tine *SPEC* IsZa ;Xx : data viitoare ai slay/ban *DEAD* jack the wripper : unde scrie ca nu am voie? *SPEC* IsZa ;Xx : pe pwla mea *DEAD* jack the wripper : parca e free game nu? *SPEC* IsZa ;Xx : nu jack the wripper : isza... no comment... IsZa ;Xx : asa jack the wripper : pai anunta undeva atunci daca nu e free game!!!!!! *DEAD* jack the wripper : anunta u8ndeva daca nu e free game si zi care-s regulile *SPEC* IsZa ;Xx : ba nu mai comenta atata *SPEC* IsZa ;Xx : k ma enervez *SPEC* IsZa ;Xx : vrei sati arat unde scrie? *DEAD* IsZa ;Xx : zi ma vrei sati arat unde scrie? jack the wripper : mai nu am nici o p**blema cu nimeni vreau doar sa stiu dupa ce reguli joc *DEAD* jack the wripper : isza nu am nici o p**blema cu nimeni vreau doar sa stiu dupa ce reguli joc IsZa ;Xx : dupa ale mele jack the wripper : pai zimile!!!! sa le stiu atunci!!!! Added to banned list You have been banned from this server
... foarte dragutz nu-i asha? dupa ce-ti da slayuri si te ameninta cu ban cand intrebi care-i problema tot tu esti de vina... of doamne copii astia... va rog ... scoateti ban-ul sa pot juca... multumesc!!
CsS* sHoBo Administrator
Numarul mesajelor : 547 Data de inscriere : 01/04/2009 Varsta : 33
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Dum Apr 26, 2009 8:29 pm
copil e mata si iti garantez k nu iti scoate nimeni banu!! Cine i la scos nu mai are admin !!!!
CsS* @L3X Moderator
Numarul mesajelor : 260 Data de inscriere : 01/04/2009
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Dum Apr 26, 2009 9:43 pm
ai fost amenintat de atatea ori sa nu faci rush...dar nu ai inteles.asa k are dreptate shobo k eram si eu pe sv
CsS* tONnY* Administrator
Numarul mesajelor : 568 Data de inscriere : 01/04/2009 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Mier Apr 29, 2009 3:46 am
bne tzi`a facut !
jack the wripper Warning 2
Numarul mesajelor : 2 Data de inscriere : 26/04/2009
Subiect: sunteti degeaba Vin Mai 01, 2009 5:48 am
sincer asta-i atitudine de admin?... dezastru!!!! nu a zis absolnot nimeni in afara de Isza o data ca nu e cu rush ca asa vrea el oricum sunt unii care... faceti de rusine serverul si cs-ul nu va e rusine mai? joc cs de 8 ani da asa oameni ca voi mai rar ...in fine bafta si have fun
CsS* sHoBo Administrator
Numarul mesajelor : 547 Data de inscriere : 01/04/2009 Varsta : 33
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Vin Mai 01, 2009 5:57 am
=))) bfta bfta !!
3SCoRT Jucator ColentinaCS.RO
Numarul mesajelor : 19 Data de inscriere : 29/04/2009
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Mar Mai 05, 2009 11:44 pm
"nu a zis absolnot nimeni in afara de Isza o data ca nu e cu rush ca asa vrea el" dar u ce joci solitaire??? trebuie sa iti deseneze cineva k nu ai voie rush? mergi pe alte servere unde e free game! bft!
Puma Membru Senior
Numarul mesajelor : 113 Data de inscriere : 22/04/2009 Varsta : 28 Localizare : Leordeni
Subiect: Re: unban pls... ban dat aiurea... Joi Mai 07, 2009 12:34 am
lool frate ala chiar nu intelege?...pfff...si daca juca de 8 ani cs trebuia sa stie si el ce e ala un rush:|?