rooDyan Jucator ColentinaCS.RO
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 02/04/2009
| Subiect: Ce inseamna RUsh !!! + Poze !!! Sam Mai 02, 2009 7:38 pm | |
| Ce insenseamna regula NO RUSH : echipa la care se referaƒ nu are voie saƒ treacaƒ spre echipa inamicaƒ timp de un minut, ci aparaƒ spatiile proprii. Pentru a vedea spatiile delimitate pentru RUSH, consultati desenele de mai jos. Ce inseamna NO CAMP : echipa la care se referaƒ, nu sta sa ii Astepteƒ, ci atacaƒ, incercacnd saƒ punaƒ bomba / saƒ elibereze ostatecii dupaƒ caz. Poza 1 De_aztecPoza 2Poza 3 De_dustPoza 4 De_dust2Poza 5 De_trainAtept pareri !!! !!! De obicei admini dau Slay si dupa 1 min dupa ce Un player Din echipa Counter se duce in baza Teroristilor Ceea ce nu este corect !!! | |
|
CsS* sHoBo Administrator
Numarul mesajelor : 547 Data de inscriere : 01/04/2009 Varsta : 33
| Subiect: Re: Ce inseamna RUsh !!! + Poze !!! Sam Mai 02, 2009 7:43 pm | |
| | |
|
CsS*Sprit3 Moderator
Numarul mesajelor : 42 Data de inscriere : 04/04/2009
| Subiect: raspuns Dum Mai 03, 2009 5:21 pm | |
| | |
|
CsS* @L3X Moderator
Numarul mesajelor : 260 Data de inscriere : 01/04/2009
| Subiect: Re: Ce inseamna RUsh !!! + Poze !!! Dum Mai 03, 2009 7:36 pm | |
| bravo roody....poate asa vor intelege si playerii de ce le dau slay...ca poate or intelege numai desenat... | |
|
CsS* tONnY* Administrator
Numarul mesajelor : 568 Data de inscriere : 01/04/2009 Varsta : 33 Localizare : Bucuresti
| Subiect: Re: Ce inseamna RUsh !!! + Poze !!! Dum Mai 03, 2009 8:07 pm | |
| ba roody deci u nu mai vb de rush shi de alte cele k yo ziceam no rush shi u erai primu care te duceai lung shi ieseai pe portzile de la lung (fiind CT) shi dupa ma amenintzai pe sv shi erai tare`n gura ! asa k prima shi prima oara vezitzi lungul nasului tau dupa vb de altzii ! | |
|
rooDyan Jucator ColentinaCS.RO
Numarul mesajelor : 25 Data de inscriere : 02/04/2009
| Subiect: despre tonny Dum Mai 03, 2009 8:10 pm | |
| mai COpile @Tonny am voie sa fac rush dupa 1 min daca nu stiai si daca nu ai citit bine Postu .... se pare ca stiu ce inseamna rush .. si L-am pus special pentru tine. !!!! !!!! .. asa ca . . . Ciocu mic si Joc de glezne tata... !! si tare in gura cu ce am fost Copilash ? | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Ce inseamna RUsh !!! + Poze !!! | |
| |
|